Pre nego što odlučite da krenete na jazz svirku pročitajte ovo.
jazznikola-newsletter
Blog

Pre nego što odlučite da krenete na jazz u Beogradu pročitajte ovo.

Verujem da ste se dosta puta do sada našli u nedoumici, kako da odaberete džez svirku na koju ćete otići sa prijateljima i da vam je bilo teško  izabrati pravi džez klub u Beogradu. Verovatno svi obično uđemo na Facebook i pretražujemo koji jazz klubovi u Beogradu postoje i jazz svirke koje se dešavaju.

Čak i kada biste nešto pronašli, ne biste bili 100% sigurni da li se ulaz plaća ili se naplaćuje muzički dinar. S obzirom da sam se nekoliko puta našao u sličnoj situaciji, uspešno sam pronašao rešenje za vaš problem koje želim sa vama da podelim. U pitanju je Jazznikola newsletter”.

Pravo rešenje za sve ljubitelje jazz muzike u Beogradu.

Ovo je kreativni džez kolaž koji svake srede u 10h stiže na vaš mejl. Pored toga što u sebi sadrži džez događaje u Beogradu. Potpuno je besplatan i sadrži precizne informacije o početku događaja. Tu se nalaze informacije o  ceni ulaska, kao i zanimljive informacije o bendovima koji nastupaju.

U poslednjih nekoliko meseci, broj čitalaca se znatno povećao i evo šta su rekli:

Preporuka za newsletter

Zdravo,
Hvala ti na svemu što radiš i na ovom newsletteru. Osim džez događaja mnogo mi se dopada sadržaj, blog i korisni tekstovi koji se nalaze u njemu! Hvala ti što postojiš.
Marija
Marija Škorić

Pohvala za newsletter

Pozdrav Nikola,

nov sam u celoj priči. Džezom sam se okupirao pre oko godinu dana i od tada ga slušam redovno. Pošto sam tek na početku, ,tvoj blog mi jako puno znači. Na Fejsu često tražim dez događaje, ali ovde sve događaje imam u jednom mail-u jasno i pregledno poređane.

Hvala puno na korisnim i zanimljivim informacijama.

Dejan Marković

Pohvala za newsletter

Pozdrav,

Želim samo da Vam se zahvalim na projektu koji ste pokrenuli. Kada je Čekaonica na Bigzu zatvorena, pomislio sam da džez u Beogradu gubi bitku. Ovaj newsletter mi je dokaz da nešto ozbiljno može da se uradi na tom polju sa minimalnim ulaganjima. Nadam se da će projekat naići na odziv kakav zaslužuje.

Srdačan pozdrav,

Konstantin.

Konstantin Marinković

Pohvala za newsletter

Zdravo,

Da budem iskren, newsletter pratim od nedavno, ali me je zaista prijatno iznenadio, obzirom da je sažet, pregledan, ispunjen korisnnim informacijama, u meri koja je onako … taman.  A u nekom trenutku prošle godine sam shvatio da je teško dobiti informacije o aktuelnim informacijama u Beogradu.

Sa moje strane velika podrška!

 

Dejan Nešković

Koje su prednosti newslettera u odnosu na društvene mreže?

1.Prednost je ta što ćete značajno uštedeti na vremenu u potrazi za jazz svirkama u Beogradu. Sa samo dva klika moći ćete da pogledate sve jazz dogadjaje u Beogradu na jednom mestu. Takođe vas više neće mučiti pitanja - gde izaći u Beogradu, kuda za vikend kao i gde su najbolji džez događaji u Beogradu?

2.Prednost je što se pored jazz dogadjaja u newsletteru s vremena na vreme nalaze interesantni džez video klipovi. Često možete dobiti i interesantne džez poklone.

Jazznikola newsletter ima samo jednu manu. Kada se jednom prijavite, olenjićete se i nećete više tražiti jazz svirke i događaje surfujući u nedogled, već ćete otvoriti vaš mail i u samo dva klika, odabrati najbolju svirku za vas, vaše prijatelje i za vaš džep.

Prijavite se ovde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

five + seventeen =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.