jazznikola-newsletter
Blog

Pre nego što odlučite da krenete na jazz u Beogradu pročitajte ovo.

Verujem da ste se dosta puta do sada našli u nedoumici, kako da odaberete džez svirku na koju ćete otići sa prijateljima i da vam je bilo teško  izabrati pravi džez klub u Beogradu. Verovatno svi obično uđemo na Facebook i pretražujemo koji jazz klubovi u Beogradu postoje i jazz svirke koje se dešavaju.

Čak i kada biste nešto pronašli, ne biste bili 100% sigurni da li se ulaz plaća ili se naplaćuje muzički dinar. S obzirom da sam se nekoliko puta našao u sličnoj situaciji, uspešno sam pronašao rešenje za vaš problem koje želim sa vama da podelim. U pitanju je Jazznikola newsletter”.

Pravo rešenje za sve ljubitelje jazz muzike u Beogradu.

Ovo je kreativni džez kolaž koji svake srede u 10h stiže na vaš mejl. Pored toga što u sebi sadrži džez događaje u Beogradu. Potpuno je besplatan i sadrži precizne informacije o početku događaja. Tu se nalaze informacije o  ceni ulaska, kao i zanimljive informacije o bendovima koji nastupaju.

U poslednjih nekoliko meseci, broj čitalaca se znatno povećao i sada čini zajednicu sa preko 800 ljudi koji redovno čitaju newsletter i posećuju jazz događaje.

 

Koje su prednosti newslettera u odnosu na društvene mreže?

1.Prednost je ta što ćete značajno uštedeti na vremenu u potrazi za jazz svirkama u Beogradu. Sa samo dva klika moći ćete da pogledate sve jazz dogadjaje u Beogradu na jednom mestu. Takođe vas više neće mučiti pitanja – gde izaći u Beogradu, kuda za vikend kao i gde su najbolji džez događaji u Beogradu?

2.Prednost je što se pored jazz dogadjaja u newsletteru pored džez događaja nalaze i interesantni džez video klipovi. Tu su i video lekcije i zanimljivi jazz koncerti. Ali, takođe, često možete dobiti i interesantne džez poklone.

Jazznikola newsletter ima samo jednu manu. Kada se jednom prijavite, olenjićete se i nećete više tražiti jazz svirke i događaje surfujući u nedogled. Jednostavno ćete otvoriti vaš mail i u samo dva klika, odabrati najbolju svirku za vas, vaše prijatelje i za vaš džep.

Prijavite se ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.