Kurs iz jazz aranžiranja - Nikola Mirosavić | Jedinstveni kurs aranžiranja
Kurs-iz-jazz-aranziranja

Kurs iz jazz aranžiranja

Napravite jazz aranžman koji će oduševiti publiku, jer je edukacija iz jazz aranžiranja sada na dohvat ruke.

Komponovanje vam ide od ruke, ali jazz aranžmani škripe? Da pisanje i pravljenje aranžmana za bend više ne bude strašna stvar, kurs iz jazz aranžiranja vam može pomoći da jednostavnije napravite dobar jazz aranžman. Da biste to lakše i što jednostavnije uradili vrlo je važno da budete obrazovani i posedujete kvalitetno znanje iz oblasti jazz aranžiranja.

Ako ste mislili da je teško iskomponovati aranžman koji bi trebalo staviti na stalak pred muzičare, a da zvuči profesionalno, moram vam reći da grešite. Jer, jedan dobar jazz aranžman, stvara se vrlo lako, samo treba znati kako.

Kako napraviti dobar jazz aranžman?

Nažalost, u praksi se pokazalo kao problem, pisanje aranžmana za bend koji sadrži više duvačkih instrumenata. Nakon završenih kurseva jazz aranžiranja moći ćete da organizujte vaš bend i duvačku sekciju, tako da vaša autorska muzika zvuči baš onako kako vi to zamišljate. Ali, ne samo to. Na kursu se obrađuju oblasti muzičke pismenosti. To znači da svoj aranžman možete poslati bilo kom profesionalnom bendu van zemlje i zvučaće baš onako kako ste vi to zamislili.

Kurs iz jazz aranžiranja traje 8 nedelja, tempom 1x nedeljno. S tim što se poslednje dve nedelje kursa održava nastava 2x nedeljno zbog grupnog rada na aranžmanima i korekcije istih.

Ovaj kurs iz oblasti jazz aranžiranja je jedinstven u Srbiji. Na njemu možete steći znanje i ovladati veštinama iz ovih oblasti. Međutim, poslednjih par meseci pojavilo se interesovanje i u zemljama u regionu za ovakvom vrstom edukacije, tako da ovakav kurs ne možete naći u regionu. Ali iz tog razloga sam odlučio da vam ovaj kurs učinim dostupnim i online putem zoom aplikacije.

Pored toga što je kroz jazz edukaciju iz aranžiranja prošlo dosta studenata jazz odseka i instrumentalista, kurs su pohađala i dva inkluzivna studenta sa smetnjama u razvoju.

Šta po završetku kursa?

Nakon završenog kursa sposobni ste da:

  • Napravite aranžman jedne  numere u nekoliko stilova,
  • Vršite brze i efikasne korekcije u slučaju promene instrumenata u bendu,
  • Odradite transpoziciju za instrumente drugih štimova, raspišete partituru i obratno,
  • Napravite moderan ili “old school” zvuk benda, koristeći samo par aranžerskih trikova i tehnika.

Ako želite da savladate sve ove tehnike i da već nakon prvog časa počnete da pravite svoj aranžman. Budite slobodni kontaktirajte me putem mail adrese: contact@nikolamirosavic.rs

Nakon završene edukacije, nudim vam konsultacije za vaše aranžmane koje kasnije budete pisali. Takođe vam nudim i pomoć oko izrade u vidu konsultacija vezano za postavljanje forme aranžmana kombinacije instrumenata u zavisnosti od stila u kom pišete, broja instrumenata na raspolaganju.

Takođe od mene ćete dobiti čitav plan i program sa zvučnim i praktičnim primerima za vežbanje. Primere koje budete dobili za analizu i za slušanje olakšaće vam da se dalje samostalno usavršavate. Znanje koje ste stekli na kursu biće vam dovoljno da slušajući instrumentalne ansamble i analizirajući njihovo izvođenje izgradite svoj stil pisanja.

U ovom dokumentu imate mogućnost da pogledate i da preuzmete detaljni plan i program rada.

Na vama je samo da se prijavite na kurs ili me kontaktirate za više informacije putem e – mail adrese na contact@nikolamirosavic.rs

Potrebno je da se prijavite i kurs iz jazz aranžiranja i upišete kurs za samo 8900 dinara mesečno umesto regularne cene od 10 000 dinara mesečno.

Rezervisanje mesta na kursu je obavezno i iznosi 2000 dinara. Rezervacija mesta se uračunava u cenu kursa. Celokupnu uplatu kursa možete izvršiti na račun koji ćete dobiti nakon prijave na mail sa detaljnim instrukcijama.

Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka kursa.

Kurs počinje kada vama odgovara i nastava se odvija u dogovoru sa predavačem tj sa mnom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.